Electrotechniek

Vernieuwen

of vervangen..

het gemak van de specialist

 
24/7 calamiteiten
06 22 150 605

Electrotechniek in en om huis

Bij het bouwen, verbouwen of renoveren van een woning of bedrijfspand zijn er diverse elektrawerkzaamheden die moeten worden verricht. Om comfortabel te kunnen wonen of werken, is de aanwezigheid van een goede en erkende installateur van essentieel belang. Bij een niet goed werkende installatie kunnen onveilige situaties ontstaan, zoals bijvoorbeeld kortsluiting of overbelasting.

Steeds meer apparatuur in een woning of bedrijfspand wordt tegenwoordig aangesloten op het elektriciteitsnet. Het gebruik hiervan neemt toe en hiervoor zijn onder meer elektrawerkzaamheden nodig die ervoor zorgen dat apparatuur ook tegelijkertijd gebruikt kan worden. Denk hierbij aan het uitbreiden van de installatie door het aansluiten van meerdere groepen en meerdere stopcontacten (aansluitingen), bijvoorbeeld bij het uitbreiden van uw woning of bedrijf, of het ‘verzwaren’ van uw elektriciteitsaansluiting, waardoor u meer vermogen kan afnemen.

Bent u handig en wilt u de elektra zelf installeren? Dan kunt u in onze winkel terecht voor al het materiaal en een deskundig advies. Graag kijken wij samen met u naar de beste en voordeligste mogelijkheden.

Neem gerust contact met ons op voor een vrijblijvende offerte of het maken van een afspraak.

De voordelen van de Graauw

  • Verlichtingsinstallaties; (vervangen naar led)
  • Vernieuwen/vervangen van een oude installatie
  • Plaatsen/uitbreiden van een (nieuwe) groepenkast
  • Complete elektronische installaties van A tot Z
  • Installeren en instellen van kabel-tv en internet